Diensten

Aquafit Technologie geeft een complete aanbod. Naast onze producten bieden wij ook diensten aan die zijn afgestemd op uw behoeften.

installationInstallatie / opstart

Wanneer de aquabikes worden geleverd, helpt ons team van technici u bij het installeren, aansluiten en in gebruik nemen van uw machines op basis van uw wensen. Deze handeling wordt een eenvoudige formaliteit.

Opleiding

Nadat de systemen zijn geïnstalleerd, trainen onze technici u in het gebruik van de aquabikes, zodat u meteen zelfstandig bent en de aquabikes in gebruik kunt nemen. Deze opleiding behandelt de werking en het onderhoud van de cabines.

Producten / onderhoud

We stellen de beste producten voor om uw aquabikes in perfecte staat te houden. Wij leveren producten om aanslag tegen te gaan en om uw cabines te ontsmetten.

Onderhoudscontract

We kunnen een onderhoudscontract voor uw aquabikes voorstellen. We stellen de hulpmiddelen beschikbaar voor de technische en preventieve assistentie bij de machines in uw centrum.

Huur

Wij hebben ook een verhuuroplossing voor onze aquabikes, waarmee u deze activiteit kunt verkrijgen en uw aanbod kunt uitbreiden zonder de noodzaak tot aankoop. Voor meer informatie neem contact op met ons.