Onze ondersteuning

Wij ondersteunen u bij elke stap van uw project.

Onze medewerkers staan klaar om u te ondersteunen en om toe te zien op het vlotte verloop van uw project.
Zij geven u altijd het juiste antwoord en garanderen dat uw project een succes is.

1. Voorbereiding

We kunnen helpen vanaf de eerste fase van uw project om samen uw behoeften vast te stellen, om de juiste cabines te kiezen of om de locatie van uw centrum af te stemmen op uw doelgroep. We kunnen u ook de economische oplossingen (koop of huur) aanbieden die het best passen bij uw financiële middelen.

2. Bedrijfsmodel

Bij ons bent u geheel vrij om uw centrum te leiden zonder beperkingen (franchise, royalty’s, vergoedingen, enz.), zodat u de hoogst mogelijke winst kunt behalen.

3. Plaatsing

Samen stellen we de specificaties op voor de toekomstige plaatsing van de aquabikes in uw centrum. Wij doen duidelijke en eenvoudige aanbevelingen voor de installatie, zodat u geheel de vrije hand hebt met uw eigen aannemers die worden belast met de noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden.

4. Gebruiksklaar

Voordat uw centrum wordt geopend, controleren we de installatie van uw aquabikes en wij kunnen ook ondersteuning aanbieden voor uw reclamemateriaal (flyers, stickers, enz.).

5. Upgraden

Omdat onze machines een upgrade kunnen krijgen, kunnen we verbeteringen voorstellen waardoor uw activiteiten groeien en de klantentrouw toeneemt.