Over ons

Het overtreffen van uw verwachtingen. Daar streven wij naar.

Creatieve wellness en design

Wij bedenken, creëren en breng ideeën tot leven die zorgen voor verbinding tussen u en ons product en nog belangrijker uw klanten. Wij zijn dagelijks bezig met wellness, bewegen en de beleving daarvan. Ook weten wij als geen ander het belang van een sterke en onderscheidende identiteit. Iedereen is anders. Bij iedere opdracht zetten wij ons maximaal in en denken wij “out of the box”. 

Aquafit Technologie Nederland is gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste kwaliteit Aquabike die er is en heeft een team van creatieve vakidioten die klaar staan voor al uw wensen. Van concepten tot inrichting voor uw bedrijf. Daag ons uit tot een enerverend gesprek en oordeel zelf.

Het verhaal achter Aquafit technologie

Wij brengen uw bedrijf naar succes door strategie, design, technologie door onze geweldige Aquabike af te stemmen op uw bedrijf.

Wie dan?

Aquabike technologie levert een nieuw concept waarin we de passie voor design, wellness en marketing samenbrengen met bevlogen, diepgaande technische kennis en (we geven het graag toe: soms wat ‘nederige’) liefde voor processen en techniek van ons product de Aquabike. We werken direct samen met de fabrikant om samen met u een nieuwe formule te kunnen creëren.